Maailmanmestari Lewis Hamilton joutuu jättämään Formula 1 -sarjan Sakhirin GP:n väliin koronatartunnan takia. F1-maailmassa käy kova kuhina siitä, kuka korvaa Hamiltonin ja istuu toiseen Mersuun Valtteri Bottaksen rinnalle.

Vedonlyöntiyhtiö Betsafen mielestä potentiaalisimmat vaihtoehdot ovat tallin varakuljettajan Stoffel Vandoornen jälkeen on tällä kaudella tuuraushommiin Racing Pointilla erikoistunut Nico Hülkenberg sekä viime kauden F2-mestari Nyck de Vries. De Vriesia, joka ajaa nykyään Mercedeksellä Formula E -sarjassa, voidaan pitää listalla pienoisena yllätyksenä.

Kolmikon jälkeen seuraavana on Mercedeksen simulaattorikuljettaja Esteban Gutierrez. Fernando Alonson esiintymiselle Mersulla Betsafe tarjoaa yli sadan kerrointa.

Kertoimet: Kuka ajaa Mercedeksellä Lewis Hamilton tilalla Sakhirin GP:ssä?

Stoffel Vandoorne 1.65
Nico Hulkenberg 2.25
Nyck de Vries 3.00
Esteban Gutiérrez 4.50
George Russell 11.00
Esteban Ocon 16.00
Fernando Alonso 101.00