Kilpakumppani George Russellin menestyksestä Mersulla: ”Näytti F1:n ongelman”

© Kuva: Getty Images

McLarenin Carlos Sainz uskoo George Russellin suorituksen Mercedeksen ratissa viime viikonloppuna Sakhirin GP:ssä näyttäneen F1:n suurimman ongelman. Sainzin mukaan useiden kuljettajien lahjakkuus jää pimentoon, koska autolla on valtava merkitys suorituksissa.

Russell on ajanut kaksi kautta Williamsilla, mutta ei ole kertaakaan sijoittunut MM-pisteille. Mercedeksen rattiin päästyään Russell sai pistesijan, ja olisi voittanut kilpailun ilman Mercedeksen varikkomokaa.

– Kaveri, joka on ajanut kilpaa koko kauden viidennestätoista sijasta, jää vain 23 tuhannesosaa paalupaikasta, kun hän pääsee kunnon autoon, Sainz sanoi GP Fansin mukaan.

– Se näytti Formula 1:n ongelman: autot eivät ole riittävän tasaisia, jolloin kuljettajalla olisi enemmän merkitystä. Kun muut autot ovat sekunnin hitaampia, emme näe niitä kuljettajia, jotka voivat tehdä parin kymmenyksen eroja omalla osaamisellaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.