Yksi F1-sarjan kuumimmista lupauksista George Russell saa näyttöpaikan Mercedeksellä tulevana viikonloppuna. Lewis Hamiltonilla todettiin koronatartunta maanantaina, joten saksalaistalli päätti nostaa hopeanuolten tulevaisuuden, Russellin kärkiautoon kokeilemaan siipiään.

Erinomaisesti Williamsilla esiintynyttä Russellia povataan jopa peittoamaan Mercedes-konkari Valtteri Bottas. Esimerkiksi Sky Sportsin Paul Di Resta sanoi, että Russellilla on todella hyvät mahdollisuudet napata paalupaikka lauantaina.

Ex-kuljettaja Marc Surer ei kuitenkaan usko, että Mercedes antaisi nuoren britin peitota Bottasta. Surer on iloinen Mercedeksen valinnasta korvata Hamilton ja hän uskoo, että Russell on välittömästi nopea.

Hänen mielestä Mercedes tulee kuitenkin pitämään huolen, että Bottas peittoaa nuorukaisen.

– En ole turhan huolissani siitä, että Russell ”nolaisi” Bottaksen. Mercedes pitää varmasti huolen Bottaksesta, Surer kertoo Formula1News.co.uk-sivustolle.

– Hänellä on ollut pari todella huonoa kilpailua. Minusta tallin pitää nyt tukea Bottasta ja pitää huolen, että viikonloppu ei pääty katastrofiin. Hänellä on kuitenkin sopimus tallin kanssa ensi kaudelle.

– Joten uskon, että Russell tulee olemaan Bottaksen lähellä. Mercedes pitää kuitenkin huolen siitä, että hän ei näytä liian hyvältä.