Australian GP:n näyttämönä toimiva Albert Parkin moottorirata sai uuden pinnoituksen varikkosuoralleen.

Melbournen F1-radan varikkosuoran asfaltti oli päässyt rapistumaan vuosien saatossa varsin heikkoon kuntoon.

Ongelma oli ollut tiedossa jo pitemmän aikaa, mutta pinnoitusta ei oltu vain päästy uusimaan. Koronaviruspandemian johdettua Australian kisan peruutukseen aivan viime hetkillä alkukeväällä rataisännät päättivät käyttää tilaisuuden hyväkseen.

Varikolle tehtiin täysin uusi asfaltointi. Tuoreen pinnan sai ulkoisempi varikkosuora nopeusrajoittemista alkaen ulostuloliittymään saakka. Varikkopilttuita ja tallien omia alueita ei uusittu.

Voit katsoa alta jälkeen ja ennen -kuvia uudistuksista.

Albert Park (Melbourne) – Pit lane resurfacing complete. Covers the outter pit lane from speed limiter through to pit exit, no work on pitboxes / team areas. Close up surface comparison + one of a pitbox a year on. from formula1