McLarenin tekninen johtaja James Key odottaa DRS:n jäävän, kun F1:n tekniset säännöt muuttuvat kaudeksi 2022. Key uskoo avattavan takasiiven vaikutuksen olevan kuitenkin huomattavasti miedompi kuin nykyään.

F1-sarjan teknisillä muutoksilla haetaan parempaa kilvanajoa. Uusien autojen myötä ohittamisesta pitäisi tulla paljon helpompaa.

– Jos suunnitelmat onnistuvat, ne tekevät DRS:stä paljon heikomman. Se tulee kuitenkin olemaan välttämätön silloinkin, Key sanoi Motosportin haastattelussa.

Key uskoo uusien autojen olevan kuitenkin oikeasti askel hyvään suuntaan.

– Uskon, että ne tuovat enemmänkin sellaista tiukkaa kilvanajoa vaikeilla radoilla, kuten Suzukassa ja Silverstonessa tai jopa Unkarissa. Jos siinä onnistutaan, kilvanajoa voidaan käydä myös mutkissa eikä aina tarvitse odottaa suoraa.