McLarenin F1-tallin brittikuljettaja Lando Norris perustaa Quadrant-nimeä kantavan elektronisen urheilun tallin.

Intohimoisena ajosimulaatiopelien harrastajana tunnettu Norris on nähty tänä vuonna mukana useissa F1-sarjan virallisissa virtuaalisissa kisoissa.

Veijarimainen luonne ja korkea profiili nousevana F1-tähtenä on tehnyt Norrisista todella suositun sosiaalisen median vaikuttajan Twitch-alustalla.

Nyt englantilainen liittoutuu useamman ”huippustriimaajan” kanssa Quadrant-tallin muodossa. Ryhmän on määrä pelata useita eri verkkopelejä.

– Quadrant on jotain, mitä olen halunnut tehdä jo pitemmän aikaa. Kevään karanteenikausi kiihdytti asioita, sillä tein paljon suoria pelilähetyksiä verkossa ja pääsin yhä syvemmälle sisään siihen. Se pani minut tekemään tämän nopeammin, 20-vuotias valotti BBC:lle.

Quadrant-tallissa on mukana myös kuuluisan Veloce-pelijoukkueen perustajajäsen Jamie MacLaurin, joka on hankkeesta innoissaan.

– Tämä uusi F1-kuskien sukupolvi, jota Norris ja George Russell edustavat ovat pitkälti sellaisia ihmisiä, joiden kanssa sinäkin tulisit juttuun. Tämän jutun hienous on siinä, että striimatessaan verkossa Landon fanit näkevät hänet kotonaan ja voivat rakentaa hänen kanssaan tuota tiettyä läheistä suhdetta, MacLaurin hehkutti.