Formulatoimittaja Joe Saward kertoi sisäpiirihuhuista, joiden mukaan F1-sarjan omistava Liberty Media -yhtiö etsii lajille uusia ostajia.

Saward laittoi merkille Libertyn Median pääjohtajan Greg Maffein olleen paikalla kuninkuusluokan kahdessa viimeisimmässä kilpailussa. Amerikkalaista ei yleensä nähdä varikolla lähes koskaan.

– Greg Maffein läsnäolo oli eriskummallista. Maffei ei ole autourheilufani ja on tullut todella harvoihin kisoihin viimeisen kolmen vuoden mittaan. Häntä kiinnostaa eniten rahan teko, konkarijournalisti kirjoitti blogissaan.

Maffein läsnäolon lisäksi huhumylly on kiihtynyt F1:n myynnin osalta.

– Olen kuullut muutaman viikon ajan, että Liberty on etsinyt hiljaisesti ostajia, jotka suostuisivat ottamaan F1-bisneksen heidän käsistään. Mikä hinta olisikaan, he olisivat silti tehneet voittoa. Potentiaalia kasvulle ei kuitenkaan näy tällä hetkellä, Saward sanoi.