Entinen F1-kuski Felipe Massa uskoo Fernando Alonson paluun kuninkuusluokkaan saattavan osoittautua odotettua haastavammaksi.

Kaksinkertainen maailmanmestari Alonso nähdään ensi vuonna jälleen F1-sarjan laitteiston ratissa. Espanjalainen on palaamassa parin vuoden sapattivapaansa jälkeen Renault’lle, jonka riveissä mies voitti aikoinaan MM-tittelinsä.

Vaikka Renault uskookin yhä formulakonkarin ajokykyihin, epäilee Massa paluun äärimmäisen kilpailulliseen sarjaan olevan vaikeaa.

– Fernando on ilmiö, jolla on harvinaista lahjakkuutta. On kuitenkin muistettava, että hän ei ole tulossa kärkitalliin ja hän on ollut ulkona F1:stä jo kaksi vuotta, brasilialainen arvioi AS-lehdelle.

– Emme voi piileskellä siltä, että näillä asioilla saattaa olla kielteinen vaikutus, kuten aikoinaan Michael Schumacherin tapauksessa. Hänelle voi käydä niin, Massa muistutteli viitaten saksalaislegendan vaikeuksiin paluussaan F1-sarjaan.