Entinen F1-kuski Max Chilton arvioi Lewis Hamiltonin saattavan lopettaa autourheilu-uransa ensi vuoden jälkeen saavutettuaan kahdeksannen MM-tittelinsä kuninkuusluokassa.

Mercedeksen brittitähti on ajamassa varmaa tahtia kohti uransa seitsemättä maailmanmestaruutta F1-sarjassa. Pian mies on tasoissa formulalegenda Michael Schumacherin kanssa MM-voittojen määrässä.

Englantilaisen ympärillä on pyörinyt villiä spekulaatiota siitä, jatkaako hän uraansa vielä ensi vuonna. Hamilton ei ole tehnyt vieläkään uutta sopimusta Mercedeksen kanssa, eikä huhumyllyä ainakaan rauhoittanut kieltäytyminen vahvistaa jatkoaikeensa median tiedustellessa asiasta Italian kisaviikonloppuna.

Vuosina 2013 ja 2014 formula ykkösissä ajanut Chilton uskoo Hamiltonin jatkavan kilvanajoa vielä ensi vuonnakin. Aika sen jälkeen on kuitenkin täysi kysymysmerkki, 29-vuotias analysoi.

– En näe Lewisin jättävän Mercedestä. En myöskään usko hänen seuraavan Fernando Alonsoa ja yrittävän voittaa ”triplakruunun”. En näe hänen myöskään menevän Ferrarille, kuten niin moni muu mestari ennen häntä, englantilaiskuski sanoi GQ-lehdelle.