Entinen F1-kuljettaja Mark Webber avasi tuoreessa haastattelussaan Channel 4 -kanavan kanssa, kuinka myrkylliseksi hänen välinsä Sebastian Vettelin kanssa olivat pahimpina päivinä.

Kaksikko toimi Red Bullin kuljettajaparina vuosina 2009-2013, Webberin laittaessa kypäränsä hyllylle viimeisen vuoden päätteeksi. Kaksikon riitaisa dynamiikka ei ollut salaisuus kellekkään.

Turkin GP:n kolari vuonna 2010, Silverstonen siipifiasko sekä Multi-21. Kaksikon välien repeily oli yleistä tietoa. Mutta aussin paljastukset riitojen vaikutuksista tallin sisällä ovat pysyneet hyvin piilossa tähän päivään saakka.

Kun Webberiltä tiedusteltiin oliko kaksikon suhde veitsenterällä vain radalla eikä sen ulkopuolella, oli aussin vastaus tyly.

– Ei missään nimessä, astuimme asiallisuuden rajan yli useaan otteeseen, enkä luottanut häneen millään tavalla, Webber tilittää Channel 4 -kanavalle.

– Nykyään tilanne on parempi, viestittelemme kilpailuista ja niiden tapahtumista. Olen juonut tarpeeksi punaviiniä päästäkseni erimielisyyksiemme yli.

– Mutta silloin asiat olivat toisin. Välimme olivat niin huonot, että se jakoi mekaanikkomme ja työkaverimme kahteen eri leiriin tallin sisällä. Christianilla (Horner) oli paljon päänvaivaa asian kanssa.