Felipe Massa: Lewis Hamiltonin ja Michael Schumacherin välillä yksi selvä ero

© Kuva: Getty Images

F1-konkari Felipe Massan mielestä Lewis Hamilton vaikuttaa jopa Michael Schumacheriakin paremmalta kuskilta puhtaan lahjakkuuden osalta.

Formulalegenda Schumacheria ja kuninkuusluokan hallitsevaa ruhtinasta Hamiltonia on vertailtu jo vuosien ajan. Mercedes-tähti on enää yhden jatkuvasti yhä todennäköisemmältä näyttävän mestaruuden päässä saksalaisen ennätyksellisestä seitsemän MM-tittelin saldosta.

Schumacherin entisen tallitoverin Massan mukaan vertailua on todella haastava tehdä, sillä miehet ajoivat enimmäkseen eri aikakausilla. Tiettyjä eroavaisuuksia hän kuitenkin näkee.

– Sanoisin Michaelin olleen teknisesti parempi. Hän todella ymmärsi kaiken autostaan, enkä näe Hamiltonin käyttävän niin paljon aikaa insinööriensä kanssa ymmärtääkseen todella autoaan, brasilialainen arvioi In the Fast Lane -podcastin haastattelussa.

– Hamilton on kuitenkin ehkä jopa Michaelia parempi lahjakkuuden osalta. Vaikka hän ei teekään samaa työtä kuin Michael, hän saa silti kaiken tehtyä täydellisesti, formulaveteraani kehui.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.