F1-konkari Felipe Massan mielestä Lewis Hamilton vaikuttaa jopa Michael Schumacheriakin paremmalta kuskilta puhtaan lahjakkuuden osalta.

Formulalegenda Schumacheria ja kuninkuusluokan hallitsevaa ruhtinasta Hamiltonia on vertailtu jo vuosien ajan. Mercedes-tähti on enää yhden jatkuvasti yhä todennäköisemmältä näyttävän mestaruuden päässä saksalaisen ennätyksellisestä seitsemän MM-tittelin saldosta.

Schumacherin entisen tallitoverin Massan mukaan vertailua on todella haastava tehdä, sillä miehet ajoivat enimmäkseen eri aikakausilla. Tiettyjä eroavaisuuksia hän kuitenkin näkee.

– Sanoisin Michaelin olleen teknisesti parempi. Hän todella ymmärsi kaiken autostaan, enkä näe Hamiltonin käyttävän niin paljon aikaa insinööriensä kanssa ymmärtääkseen todella autoaan, brasilialainen arvioi In the Fast Lane -podcastin haastattelussa.

– Hamilton on kuitenkin ehkä jopa Michaelia parempi lahjakkuuden osalta. Vaikka hän ei teekään samaa työtä kuin Michael, hän saa silti kaiken tehtyä täydellisesti, formulaveteraani kehui.