F1-legenda valotti hurjaa huhua Esteban Oconin siirrosta uuteen talliin

© Kuva: Getty Images

Formulaveteraani Alain Prost väitti kuulleensa huhuja, joiden mukaan Esteban Ocon voisi olla korvaamassa Alex Albonin Red Bullilla.

Viime vuoden parhaaksi tulokaskuskiksi valittu Albon on esitellyt tänä vuonna luvattoman heikkoja otteita energiajuomayhtiön laitteiston ohjaksissa. Tulokset ovat olleet niin kehnoja, että nuorukaisen ympärillä on alkanut pyöriä jo huhuja potkuista.

Brittiläis-thaimaalaisen korvaajaksi on esitetty mediassa monia eri vaihtoehtoja. Osa uskoo pestin menevän Nico Hülkenbergille, toiset taas joko Pierre Gaslylle tai F2-lupauksille Callum Ilottille ja Yuki Tsunodalle.

Joidenkin puheiden mukaan Gasly on myös neuvotellut Renault’n kanssa. Ranskalaistallin johtajistoon kuuluva Prost vakuutti kyseisten huhujen olevan täyttä puppua. Oconin seuraavasta osoitteesta F1-ikonilla on sen sijaan uusia sisäpiiritietoja.

– Prost vahvisti puhuneensa Oconin ja hänen managerinsa kanssa puhelimessa kuultuaan huhuista Pierre Gaslyn kytköksistä Renault’lle. Hän sanoi, ettei tiedä huhujen alkuperää. Hän lisäsi sen sijaan kuulleensa Oconin olevan mahdollisesti menossa Red Bullille, formulatoimittaja Kunal Shah raportoi Twitterissä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.