F1-asiantuntija väittää: näiden syiden vuoksi Kimi Räikkönen jatkaa Alfa Romeolla

© Kuva: Getty Images

F1-sarjan asiantuntija Lawrence Barretto arvioi intohimon ajamista kohtaan olevan syynä Kimi Räikkösen jatkosopimukseen Alfa Romeolle.

Kuninkuusluokan vanhimman ja kokeneimman kuljettajan Räikkösen jatkoa oli odotettu jo pitkään. Sisäpiiritietojen mukaan ”Jäämies” oli tehnyt jo päätöksensä uransa jatkamista jo aikoja sitten. Nyt sopimuksesta tehtiin virallista tänä perjantaina.

Suomalaiskonkarin jatko tuli harvalle yllätyksenä. Tämän takana on Barretton mukaan Räikkösestä yhä ilmiselvästi paistava palo autourheilua kohtaan.

– Hänellä on viime kädessä yhä paloa kilvanajoon Formula 1:ssä. Hän rakastaa sitä jännitystä, jonka saa ratin takana olosta. Hänellä on myös taistelutahtoa puskea tallia eteenpäin, formulatuntija vakuutti.

Räikkösen jatkoa puolsivat myös monet käytännön tekijät, mitkä ovat 41-vuotiaalle kahden lapsen isälle tärkeitä.

– Tallin tehdas on lähellä hänen kotiaan Sveitsissä. Hänen sponsorivelvoitteensa ovat myös Alfa Romeolla minimissään, minkä vuoksi hänellä jää paljon aikaa perheelleen.

– Hänellä on myös mainio suhde tallitoverinsa Antonio Giovinazzin kanssa. Lisäksi hän tulee täydellisesti toimeen kaikkien insinöörien ja mekaanikkojen kanssa, Barretto kehui.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004