F1-sarjalle jättimenetys! Williamsin perhe jättää moottoriurheilun kuninkuusluokan

© Kuva: Getty Images

Jo vuosikymmeniä F1-sarjassa vaikuttanut Williamsin perhe jättäytyy moottoriuhreilun kuninkuusluokasta. Finanssivaikeuksista kärsinyt brittitalli myytiin viime viikolla amerikkalaiselle sijoitusyhtiölle Dorilton Capitalille.

Heti kaupan varmistuttua alkoi spekulaatio tallin hierarkiasta. Jäisikö Claire Williams tallin peräsimeen vai haluaako Dorilton uutta verta legendaarisen F1-tallin johtoon. Varmistus huhuille saatiin torstaina.

Frank Williamsin tytär Claire jättää tallipäällikön tehtävänsä Italian osakilpailun jälkeen. Samalla selvisi, että koko Williamsin suku jää sivuun tallista.

Williams julkaisi tiedotteen päätöksestä.

– Haluamme kiittää Frankin sekä koko tallin puolesta tuesta, mitä olemme saaneet ystäviltä sekä kannattajilta näiden vuosien aikana. Mutta ennen kaikkea haluamme kiittää työntekijöitämme, entisiä sekä nykyisiä. He ovat sotureita, jotka tekivät tästä tallista sen, mitä sen on nyt. F1 on ollut osana elämäämme vuosia, mutta nyt on aika avata uusi luku tässä tarinassa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.