Claire Williams paljastaa eronneensa tallipäällikön roolista itse – ”Minulla ei ole energiaa työskennellä toisen alaisuudessa”

© Kuva: Getty Images

F1-sarja järkkyi torstaina, kun Williamsin perhe ilmoitti jättäytyvänsä Formuloista Italian osakilpailun päätteeksi. Talli myytiin amerikkalaiselle sijoitusyhtiölle Dorilton Capitalille viime viikolla. Claire Williamsin jatkoa oltiin spekuloitu heti kaupan toteuduttua ja huhut varmistuivat torstai-iltapäivänä.

Williamsin mukaan Dorilton pyysi häntä jatkamaan tallin johdossa useampaan otteeseen, mutta britti kieltäytyi joka kerta. Williamsin mukaan hänellä ei ollut energiaa jatkaa työskentelyä toisen tahon alaisuudessa.

– Toivottavasti kaikki ymmärtävät, että minulle jonkun toisen alaisuudessa työskentely olisi ollut mahdollisesti todella vaikeaa, Williams kertoi Sky Sportsille.

– Olen johtanut tallia kohta seitsemän vuotta. Se on vaatinut verta, kyyneleitä, hikeä sekä uskomattoman määrän töitä sekä uhrauksia. Tein sen velvollisuudesta suojella perheemme perintöä.

– Nyt kun talli ei enää ole sitä, en usko, että pystyn panostamaan työhöni samalla energialla. Viime vuodet ovat olleet rankkoja. Dorilton kaipaa johtoon sellaisen ihmisen, kellä on tällä hetkellä enemmän virtaa kuin minulla.

– Voin kuitenkin lähteä sillä asenteella, että tein tallille jotain hyvää. En ole tehnyt kaikkea oikein, mutta voin lähteä sarjasta pää pystyssä.

– Tärkeintä on se, että voin keskittyä olemaan äiti sekä vaimo. Se puoli elämästä on jäänyt liian varjoon.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.