Valtteri Bottakselle loistostartti – Ferrarin alku jälleen katastrofi

© Kuva: Getty Images

Valtteri Bottas johtaa 70. juhlavuoden GP:tä ensimmäisten kierrosten jälkeen. Suomalainen sai loistolähdön ja onnistui pitämään MM-sarjan johtajajan Lewis Hamiltonin takanaan.

Molemmat Ferrarit menettivät sijoituksia lähdössä. Sebastian Vettel pyörähti ensimmäisessä mutkassa ja putosi viimeiseksi. Charles Leclercin lähtö ei ollut paras mahdollinen ja monacolainen menetti kaksi sijaa.

Kimi Räikkösen lähtö ei ollut kummoinen. Suomalainen nousi Vettelin pyörähdyksen johdosta yhden sijan ylöspäin, mutta menetti sen saksalaiselle pian. Räikkösen takana ajaa vain Williamsin Nicholas Latifi.

Ensimmäistä palkintosijaa jahtaava Nico Hülkenberg putosi startissa Max Verstappenin taakse. Hollantilainen on repinyt eroa Hülkenbergiin jo neljä sekuntia. Verstappen aloitti kilpailun kovemmalla renkaalla.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.