70. juhlavuoden osakilpailuun paalulta lähtenyt Valtteri Bottas ohitti ruutulipun vasta kolmantena. Mercedestä piinasi suuri rengaskuluma läpi kilpailun, mikä mahdollisti Max Verstappenin voiton.

Suomalainen ei ollut lainkaan tyytyväinen tulokseen. Bottaksen tallikaveri Lewis Hamilton ohitti suomalaisen tuoreilla renkailla vain muutama kierros ennen loppua. Suomalainen oli selvästi pettynyt Martin Brundlen haastattelussa.

– Kilpailu oli pettymys. Lähdin paalulta, mutta olin kolmas. Se ei ole ideaalia. Tiimi oli unessa, sillä Max pääsi ohitsemme. Strategiani oli myös kaukana ideaalista, joten meillä on paljon opittavaa tästä päivästä.

– Yritin pysyä Maxin perässä, mutta heti kun yritin ajaa kovempaa, renkaat alkoivat tuhoutua. Red Bullilla ei näyttänyt olevan ongelmaa renkaidensa kanssa

– Päivä oli pettymys, mutta meidän pitää mennä eteenpäin.