Max Verstappen juhlakilpailun voittoon – Valtteri Bottaksen iltapäivä suuri pettymys

© Kuva: Getty Images

Max Verstappen ajoi 70. juhlavuoden osakilpailun voittoon Silverstonessa. Hollantilainen aloitti kilpailun kovalla rengasseoksella, mikä antoi Red Bull -kuljettajalle mahdollisuuden monipuoliseen rengastrategiaan. Verstappen säästeli renkaita ja oli selvästi Mercedeksiä nopeampi kisan aikana. Hollantilainen nousi voiton johdosta toiselle sijalle MM-pisteissä.

Mercedes-kaksikko kärsi renkaiden kulumasta. Paalulta startannut Valtteri Bottas oli vasta kolmas. Tallikaveri Lewis Hamiltonin toinen stintti oli tarpeeksi pitkä, joten britti sai kilpailun loppuun tuoreet renkaat alle. Hamilton ohitti Bottaksen vain muutama kierros ennen ruutulippua.

Hamilton tasoitti samalla Michael Schumacherin ennätyksen palkintosijoista. Hamilton on yltänyt palkintokorokkeelle 155 kertaa urallaan.

Charles Leclerc ajoi Ferrarinsa maaliin neljäntenä. Monacolainen ajoi kilpailun läpi yhdellä pysähdyksellä. Tallikaveri Sebastian Vettel oli jälleen tallikaverinsa perässä. Saksalainen jäi pisteiden ulkopuolelle sijalle 12.

Alex Albon oli viides. Thaikuljettajaa seurasi Lance Stroll kuudentena ja Nico Hülkenberg seitsemäntenä. Kärkikymmenikön täydensi Esteban OconLando Norris sekä Daniil Kvjat.

Kimi Räikkönen sijoitus kilpailussa oli vasta 15. Suomalaisen pistetili on vieläkin avaamatta tämän kauden osalta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.