Hollantilaisen nu.nl-sivuston toimittajan Patrick Moeken sisäpiirilähteiden mukaan Mercedeksen emoyhtiön Daimlerin johtajiston välit F1-tallinsa nokkamiehen Toto Wolffin kanssa ovat alkaneet rakoilla.

Kuusinkertaisen mestaritallin jatkosta autourheilun kuninkuusluokassa on spekuloitu jo pitkään. Vaikka Daimlerin on huhuttu pohtivan lähtöä sarjasta, ei asialle ole saatu mitään tarkempaa virallista vahvistusta.

Tuoreet tiedot läheltä konsernin ydintä kertovat kuitenkin omaa kieltään tilanteesta saksalaistenpääkonttorilla.

– Daimler on ilmaissut tukensa Wolffille ulkoisesti. Yhtiön sisällä on kuitenkin todellisuudessa tyytymättömyyttä. He eivät pidä joistain Wolffin muista toimista, Moeke kirjoitti.

”Muiden toimien” on huhuttu tarkoittavan muun muassa Valtteri Bottaksen ja Lewis Hamiltonin esimiehen taannoista sijoitusta tulevaan Aston Martinin tehdastalliin, jonka takana on Racing Pointin omistaja Lawrence Stroll.