Nascar-konkarin Tony Stewartin mielestä rasistisen käytöksen vuoksi jenkkisarjasta ulos potkittu Kyle Larson ansaitsisi palata jo takaisin autonsa rattiin.

Amerikkalaiskuljettaja Larson sai huhtikuussa potkut tallistaan haukuttuaan toista kuljettajaa rasistisesti iRacing-virtuaalikisan aikana suuren yleisön edessä.

Sittemmin 28-vuotias on kisannut sprinttiautokisoissa keräten jopa 24 voittoa. Larson on myös keskustellut Nascarin kanssa toimenpiteistä, joiden myötä hän voisi mahdollisesti palata aikanaan leipätyönsä pariin.

Nascarin Hall of Fame -kunniagalleriaan valittu Stewart uskoo Larsonin osoittaneen jo tarpeeksi katumusta möläytyksistään.

– Kyle on tehnyt kaiken, minkä Nascar on häneltä pyytänyt. Hän on tehnyt myös paljon asioita senkin lisäksi itsenäisesti korjatakseen asian ja toimiakseen oikein. Viime kädessä Nascarin on oltava sujut sen kanssa. On heidän päätöksensä, jos ja milloin hän palaa, kuskiveteraani sanoi Motorsportin haastattelussa.