Williamsin F1-tallin apulaispäällikkö Claire Williams kiistää Bernie Ecclestonella olleen osuutta brittitallin myynnissä amerikkalaiselle sijoitusyhtiölle Dorilton Capitalille.

Yksi F1-sarjan ikonisimmista nimistä, Williams siirtyy ensimmäistä kertaa historiassaan pois formulalegenda Sir Frank Williamsin suvun omistuksesta. Pitkään talousvaikeuksissa kärvistellyt talli myytiin ulkopuolisille sijoittajille rahavaikeuksien selättämiseksi.

Pian formulapiireissä alkoi liikkua huhuja, joiden mukaan F1-sarjan entinen johtaja Ecclestone olisi ollut masinoimassa kauppaa. 89-vuotiaan liikemiehen väitettiin saaneen liiton yhteydessä omistusosuuden tallista.

Williams kuitenkin tyrmää huhut suoralta kädeltä. Tallipomon mukaan Ecclestone ei ole millään tavalla mukana yhteistyössä Dorilton Capitalin ja F1-tallin välillä.

– Berniellä ei ole mitään tekemistä uusien omistajiemme kanssa. Dorilton Capital on täysin itsenäinen. Bernie ei ole Williamsin uusi omistaja, Williams vakuutti.

Brittitallin perustajan tytär jatkaa toistaiseksi Williamsin johdossa. Tulevista johtoportaan muutoksista ei ole vielä tietoa.

– Toistaiseksi asiat jatkuvat ennallaan. Mikään ei muutu juuri nyt ja odotamme kilvanajoa tänä viikonloppuna.