Moni ihmetteli Nico Hülkenbergin myöhäistä varikkopysähdystä 70. juhlavuosi GP:ssä. Saksalainen ajoi turvallisesti viidentenä, mutta tippui pysähdyksen johdosta sijalle 7. Hülkenbergin mukaan rengassetti aiheutti auton sisällä värinää, joten talli näki turvallisemmaksi vaihtaa autoon uudet renkaat.

– Meidät periaatteessa pakotettiin pois siltä setiltä, saksalainen kertoi Sky Sportsille.

– Renkaissani oli kaksi suurta rakkoa. Auton värinä lähti käsistä muutamassa kierroksessa. En usko, että renkaat olisivat kestäneet loppuun asti. Se on sääli, ongelmia ei ilmennyt kilpailun ensimmäisellä puoliskolla.

Hülkenberg jatkoi puhumalla kisakokemuksesta sekä tulevasta viikonlopusta. Saksalainen myönsi, että kilpailu oli rankkaa pitkän tauon jälkeen.

– Minulla on varmasti paikat hellänä huomenna. Onneksi pystyin lepuuttaa päätäni autossa. Kilpailu oli aika hiljainen, ei paljon taisteluita, turva-autoa mutta se ei haitannut. Oli parempi, että kilpailu oli rauhallinen

– En tiedä vielä ensi viikonlopusta, Hülkenberg jatkoi.

– Tiedämme lisää muutaman päivän päästä, mutta uskon olevani paikalla, jos hän ei pystykkään kilpailemaan. Minä luultavasti paikkaisin häntä taas. Päätös tuleee varmaan torstaina