BBC:n F1-asiantuntijan Jolyon Palmerin mukaan Red Bullin tähtikuski Max Verstappen tulee perimään Lewis Hamiltonin aseman sarjan ykköstähtenä.

Verstappenia on pidetty jo pitkään yhtenä formuloiden lupaavimmista kuskikyvyistä.

Moni on povannut hollantilaisen olevan vielä aikanaan maailmanmestari. Entisen F1-kuskin mukaan nuorukainen on jo lähellä kuusinkertaisen mestarin syrjäyttämistä valtaistuimeltaan.

– Verstappenin voitto Silverstonessa alleviivasi hänen tasoaan huippuluokan kuskina. Se oli yllätys jopa hänelle. Jos sen olisi kuitenkaan tekemässä kukaan, olisi se aina ollutkin Verstappen, brittikonkari hehkutti.

– Meidän tulisi nauttia näistä ajoista, kun vielä voimme. Ihmiset haluavat nähdä hänen voittavan. F1 kaipaa häntä juuri nyt. Jos hän saa itsensä parhaaseen autoon, Max Verstappen -show on aivan kulman takana, Palmer vakuutti.