Sebastian Vettelin tulevaisuus saattaa selvitä jo viikonloppuna. Saksalaislehti Auto Motor und Sportin kokeneen toimittajan Michael Schmidtin mukaan Racing Point on tekemässä päätöksen ensi kauden kuljettajista lähipäivinä.

Vettel yhdistettiin Racing Point -talliin lähes heti, kun saksalaisen lähtö Ferrarilta ilmoitettiin toukokuussa. Ensi kaudeksi Aston Martiniksi muuttuva brittitalli on kuitenkin kiperässä tilanteessa kuljettajien suhteen.

Sergio Perezillä on sopimus vielä ensi kaudeksi. Meksikolainen on ollut tallin luottokuski jo vuosia, ja hän oli tärkeä palanen tallin ostoa Lawrence Strollin toimesta. Toinen kuljettaja on edellä mainitun Strollin poika Lance, jonka paikka tuntuu olevan taattu isänsä takia.

Schmidt kertoo sivuston videolla, että talli päättää viikonloppuna ensi kauden kuljettajat.

– Sen mukaan, mitä me olemme kuulleet, Racing Point tekee sisäisen päätöksen tänä viikonloppuna siitä, että he ottavat ”Sebin”. Sitten he päättävät, kuka saa lähteä, Schmidt kertoo.

Lähteiden mukaan on epätodennäköistä, että Stroll erottaisi oman poikansa. Perez ilmaisi samanlaisia tunteita Movistarin haastattelussa.

– Minusta se on aika selvää. Jos jonkun täytyy lähteä, niin… Olen itsekin isä enkä potkisi poikaani ulos, mutten voi tässä paljoa sanoa.