Formuloiden juniorisarja jatkui sunnutaina Spielbergissä sprinttikilpailulla. Voiton nappasi virheettoömällä ajolla yksi sarjan tulokkaista, Felipe Drugovich.

MP Motorsportilla kisaava brasilialainen otti kaiken irti rikkonaisesta kilpailusta, jota väritti usea keskeytys. Turva-auto jouduttiin kutsumaan radalle kolme kertaa. Drugovich onnistui jokaisessa uusintalähdössä. Toiseksi ajanut Louis Deletraz ei pystynyt haastamaan debytantin vauhtia.

Eilen loistavan kilpailun ajanut Marcus Armstrong nousi ensimmäisellä kierroksella neljä sijaa. Tulokas ohitti yhdessä mutkassa kolme autoa samanaikaisesti ja nousi palkintosijoille. Valitettavasti Ferrarin juniorikuljettajan autosta katosi teho, ja hän joutui jättämään leikin kesken.

Armstrongin keskeytyksen johdosta Dan Ticktum nousi kolmanneksi. Perjantaina paalupaikan napannut Guanyu Zhou ei pystynyt kuromaan itseään pisteille. Japanilainen kärsi eilisessä kilpailussa vaihdelaatikko-ongelmista.

Mahdollisen voiton lauantain kilpailussa hukkaan heittänyt Mick Schumacher aloitti kilpailun väkevästi, mutta saksalainen jumittui kokeneen Nobuharu Matsushitan taakse. Matsushita piti pintansa, ja lopulta nuori Schumacher joutui tyytymään seitsemänteen sijaan.

Eilisen kilpailun voittanut Callum Ilott jäi pisteittä.