Formuloiden juniorisarjan sprinttikilpailu saatiin päätökseen. Voiton vei ART GP:n tansakalaiskuljettaja Christian Lundgaard. Toiseksi ajoi paalupaikalta startannut Dan Ticktum. Palkintopallia täydensi Lundgaardin tallikaveri Marcus Armstrong.

Eilisen kilpailun voittaja Robert Shwartzman ei päässyt ensimmäistä mutkaa pidemmälle. Nuorukainen pyörähti ja auto sammui siihen paikkaan päättäen venäläisen kilpailun.

Toinen PREMA-kuljettaja Mick Schumacher oli vähintäänkin yhtä epäonnekas. Saksalainen oli juuri ohittanut Armstrongin, kun hänen autonsa jäähdytysjärjestelmä räjähti suoraan auton ohjaamoon. Schumacher joutui keskeyttämään kilpailun.

Kärkikolmikon jälkeen maaliin ajoivat Guanyu Zhou sekä Callum Ilott. Williamsia perjantaina testannut Jack Aitken oli kuudes.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

FIA

@fia
#F2 - Full results of the Sprint Race of the @FIA_F2 Championship in Austria 🇦🇹 ⬇