Saksalaisen Auto Motor und Sport -julkaisun mukaan Sotshissa saatetaan ajaa tänä vuonna kaksi kilpailua putkeen.

F1-kausi on näillä näkymin 15 kilpailun mittainen, jos sarjan suunnitelmat käyvät toteen.

Australian, Ranskan, Monacon ja Hollannin kisat jouduttiin jo perumaan. Kiinan ja Vietnamin kilpailut siirrettiin toistaiseksi myöhemmäksi ajankohdaksi. Singaporen, Azerbaidzhanin ja Japanin kilpailujakaan tullaan tuskin näkemään kisakalenterissa.

Menetettyjä kisoja pyritään korvaamaan nyt useammilla kahden kisaviikon ryppäillä eri valtioiden karanteenimääräysten vuoksi. Tuplakilpailuja on tarkoitus ajaa ainakin Itävallassa ja Britanniassa.

Tuoreimpien tietojen mukaan kahta viikonloppua harkitaan myös Sotshiin huolimatta Venäjän heikosta koronavirustilanteesta.

Sotshin tuplakisahaaveita tukee radan syrjäinen sijainti. F1-henkilöstä majoittavat hotellit ovat myös kävelymatkan päässä radalta, mikä helpottaisi ihmisten liikkumisen rajoittamista entisestään. Toistaiseksi Sotshin kisan ajankohdasta ei ole kuitenkaan mitään virallista tietoa F1:ltä.