Ferrarin urheilujohtaja Laurent Mekies pitää pakollisia kasvomaskeja henkilökunnan suurimapanna haasteena, kun F1-kausi alkaa viikon päästä.

Koronaviruksen takia varikoilla on käytössä varotoimenpiteet, joiden mukaan kaikkien työntekijöiden on käytettävä varikolla kasvomaskeja. Mekiesin mukaan maskit tuovat oman haasteensa, kun ihmiset työskentelevät korkeissa lämpötiloissa.

– Ferrarilla maskien käyttäminen on pakollista joka paikassa. Käytämme niitä koko ajan tehtaalla. On kuitenkin eri asia pitää niitä toimistoympäristössä kuin 40-asteisella moottoriradalla, Mekies sanoi F1i.comin mukaan.

Mekies kertoi, että Ferrari on antanut työntekijöilleen ohjeita, jotka auttavat työskentelemään maskien kanssa hankalissakin olosuhteissa. Lisäksi talli on suunnitellut työntekijöilleen säännölliset tauot, jolloin he voivat poistua varikolta.

– Olemme pyrkineet auttamaan asiaa monilla muutoksilla. Olemme tehneet työntekijöiden kanssa hengitysharjoituksia ja neuvoneet heitä pitämään yllä mahdollisimman hyvää kuntoa, Mekies kertoi.