Joko alkaa olla pulaa tekemisestä? Oletko vielä lukenut tai kuunnellut ”Tuntematon Kimi Räikkönen” -kirjaa?

– Kirja kertoo ajamisesta, perheestä, luottamuksesta, vapaa-ajasta ja nuoren miehen tähänastisen elämän dramaattisista hetkistä, kirjan esittelytekstissä kerrotaan.

– Tässä kirjassa Kimin lisäksi puhuvat myös hänen äitinsä, veljensä, vaimonsa ja uskotut ystävät. Sanansa sanovat myös muut kuljettajat, tallipäälliköt, mekaanikot, fysiovalmentaja, manageri ja aivan tavallinen formulafani.

Nyt voit kuunnella ”Tuntematon Kimi Räikkönen” -kirjan äänikirjana tai lukea sen e-kirjana täysin ilmaiseksi. Bookbeat tarjoaa ensimmäiset kaksi viikkoa ilmaiseksi, ja Räikkös-kirjan lisäksi palvelusta löytyy muun muassa Aki Hintsan ”Voittamisen anatomia”.

Bookbeatista löytyy yhteensä yli 100 000 ääni- ja e-kirjaa. Kokeile ilmaiseksi klikkaamalla tästä.