McLarenin F1-pilotti Lando Norris esiintyi ensi kertaa amerikkalaisten avorenkaisten Indycar-sarjan riveissä. Britti nappasi jenkkisarjan virtuaalikilpailusta ylivoimaisen voiton.

Intohimoisena ajopeliharrastajana tunnettu 20-vuotias osallistui Indycarin virtuaalikisaan iRacign-ajopelissä edustaen Arrow McLaren SP -tallia, joka on työantajansa yhteistyötalli amerikkalaissarjassa.

Norris hallitsi kilpailua suvereenisti heti startista saakka. Vaikka johtoasema katosikin hetkeksi varikkopysähdyksen ajaksi nousi nuorukainen nopeasti takaisin johtoon ruotsalaiskuski Felix Rosenqvistin pyörähdettyä ympäri radalla.

Britti onnistui laittamaan lopun Indycarin jättitallin Pensken kolmen voiton putkelle.

Norriksen kilvoittelua seurasi reaaliajassa jopa reilut 20 000 ihmistä Twitch-suoralähetyspalvelun välityksellä.