Entinen Formula 1 -kuljettaja Pedro de la Rosa pitää kauden 2007 McLaren-kaksikkoa kaikkien aikojen vahvimpana kuljettajakaksikkona. Tuolloin McLarenilla ajoi kaksinkertainen maailmanmestari Fernando Alonso ja F1-tulokas Lewis Hamilton.

Alonson ja Hamiltonin välit tulehtuivat lopulta todella pahasti, ja Heikki Kovalainen korvasi espanjalaisen seuraavalla kaudella.

– Yllätyin siitä, miten tilanne räjähti käsiin. Se on ehkä kovin kuskikaksikko koskaan. Ei mitään Sennaa ja Prostia vastaan, mutta Fernando ja Lewis samassa tallissa oli uskomatonta, tuolloin tallin testikuljettajana toiminut de la Rosa sanoi F1:n Beyond the Grid -podcastissa.

– Muistan katsoneeni heidän ajodataa ja ajattelin, että he ovat joltain toiselta planeetalta. En siltikään odottanut heidän välien räjähtävän niin. Se on harmi, koska he olisivat voineet tuoda paljon mestaruuksia McLarenille.