Ferrari ei lähde tänä iltana ajettavaan Bahrainin virtuaaliseen Formula 1 -kilpailuun oikean kuskikaksikkonsa voimin. Näin ollen Sebastian Vetteliä ja Charles Leclerciä ei nähdä, kun monet F1-tähdet ottavat mittaa toisistaan F1 2019 -videopelissä.

Italialaistalli luottaa kilpailussa nuoruuden voimaan. Toisessa autossa nähdään tallin ruotsalainen juniorikuljettaja Dino Beganovic, 16. Beganovic on hallitseva Ruotsin ja Italian mestari kartingissa. Tällä kaudella hän ajaa Preman riveissä Formula 4 -sarjassa.

Toiseen autoon istuu venäläinen Formula 2 -kuljettaja Robert Shwartzman. 20-vuotias venäläinen voitti viime vuonna Formula 3 -sarjan mestaruuden.

Myös Red Bull lähtee kisaan ilman tavanomaista kuskikaksikkoaan. Uutisoimme aiemmin kuljettajista, jotka ajavat Red Bullin riveissä illan kisassa.