Toyotan ranskalaistähti Sebastien Ogier nappasi voiton Meksikon MM-rallista, joka päättyi etuajassa koronaviruspandemian vuoksi.

Meksikon kisajärjestäjät, WRC ja lajiliitto FIA päätyivät lopettamaan kisaviikonlopun ennen aikojaan koronaviruksen tilanteen heikennyttyä maassa.

21. erikoiskokeeseen päättyneen rallin voittajaksi julistettiin Toyotan konkaripilotti Ogier.

Ranskalaiselle saavutus oli jo WRC-uran 49. voitto. Enemmän voittoja on vain Sebastien Loebilla, joka on yltänyt palkintokorokkeen korkeimmalle askeleelle jopa 79 kertaa.

Ogier nousi samalla myös WRC:n MM-sarjataulukon kärkeen. Toyotan asema valmistajien taistossa parani entisestään.

Fordin Teemu Suninen ylsi rallissa lopulta kolmanneksi. Pitkään toista sijaa hallinnut suomalainen joutui lopulta nöyrtymään Hyundain tähtikuskin Ott Tänakin paineen alla.

Toyotan Kalle Rovanperä ajoi viidenneksi.