Red Bullin F1-pilotti Max Verstappen nappasi voiton e-urheilukilpailusta, jossa kilvoiteltiin iRacing-videopelissä Circuit de Catalunya-Barcelonan radalla.

Redline-tietokonefirman Real Racers Never Quit -sarja keräsi yhteen nimekkään kattauksen ammattilaispelaajia ja F1-kuskeja iRacing-kisaan.

Sarjan MM-taistoa johtava Verstappen nappasi Katalonian radalla ajetusta 12-kierroksisesta kisasta voiton johtaen kilpailua alusta loppuun saakka.

Hollantilainen sai taistella radalla McLarenin F1-vastustaan Lando Norrista vastaan.

Kaksikko törmäsi toisiinsa sarjan edellisessä kilpailussa maanantaina. Keskiviikkona Norris jäi kuitenkin jälkeen kärjeen vauhdista jumituttuaan Porsche Supercup -kuski Ayhancan Guvenin taakse.