Kimi Räikkönen avasi tunnelmiaan F1-vuoden ensimmäisistä testiajoistaan

© Kuva: Getty Images
Raveissa kohteena Östersundin sunnuntairavit! Käytä tipsit hyväksesi ja lunasta talletusbonus!

Alfa Romeon F1-tallin suomalaistähti Kimi Räikkönen koki vuoden ensimmäisten testivetojensa tuntuneen kohtuullisen hyvältä.

Varikon vanhinta konkarikuskia ei nähty tositoimissa vielä Barcelonan talvitestien avauspäivänä.

Testivastuun sai ensimmäisenä päivänä Alfa Romeolle suuren setelitukun sponsorinsa PKN Orlenin kautta tuonut Robert Kubica. Räikkönen hoiti samaan aikaan promootiotehtäviä.

Torstaina myös ”Jäämieskin” pääsi kuitenkin viimein uuden C39-kilpurinsa rattiin.

Räikkönen oli heti koko testipäivän nopein kuljettaja yhden minuutin ja 17,091 sekunnin pohja-ajallaan. Kierroksia suomalainen ajoi jopa 134.

Formulakonkarin tunnelmat olivat testipäivän jälkeen positiiviset. Ajon aikana ei ilmennyt mitään, mikä olisi aiheuttanut huolta.

– Tämä oli aivan OK ensimmäiseksi testipäiväkseni. Tärkeintä on se, että kaikki vaikuttaa toimivan hyvin. Ei mitään merkittäviä ongelmia. Tuntui heti aika positiiviselta, mutta olemme vielä varhaisessa vaiheessa, Räikkönen kertoili.

– Edessä on vielä pitkä matka, mutta luulen meidän ottaneen askeleen eteenpäin viime vuoteen verrattuna. Kuka tietää, mihin tämä meidät johtaa. Toistaiseksi kaikki vaikuttaa kuitenkin hyvältä, suomalaistähti kehui.

Raveissa kohteena Östersundin sunnuntairavit! Käytä tipsit hyväksesi ja lunasta talletusbonus!