Jaguarin Mitch Evans ajoi Formula E -sarjan Meksikossa ajetun kilpailun voittoon. Uusiseelantilaisen voitto oli Jaguarille ensimmäinen tällä kaudella ja toinen tallin nelikautisen historian aikana Formula E -sarjassa.

Evans starttasi kilpailuun toisesta ruudusta, mutta nousi nopeasti kärkeen, kun paalulta lähtenyt Porschen Andre Lotterer ajoi ensimmäisen mutkan leveäksi. Evans ei kärkipaikastaan enää luopunut ja ajoi voittoon viiden sekunnin erolla ennen DS Techeetahin Antonio Felix da Costaa.

Nissanin Sebastian Buemi sijoittui kilpailussa kolmanneksi.

Peräti kahdeksan kuljettajaa joutui keskeyttämään kilpailun. Heidän joukossaan olivat muun muassa molemmat Mercedes-kuskit, Nyck de Vries ja Stoffel Vandoorne.

– En malta odottaa, että pääsen katsomaan uusinnan, koska kuulin kisan olleen aivan hullu takanani, kisan voittanut Evans sanoi.

Formula E -kausi jatkuu kahden viikon päästä Marokossa.