IL: Entiset rallitähdet odottavat Kalle Rovanperältä suuria: ”Tulevaisuuden mestari”

© Kuva: Getty Images

Kalle Rovanperän mahtisuoritus Ruotsin rallissa sai entiset rallitähdet hehkuttamaan nuorta rallitähteä. Iltalehden haastattelussa Timo Salonen ja Juha Kankkunen kertoivat näkemyksiään Ruotsissa kolmanneksi ajaneesta Rovanperästä.

– Kaikista ei tule ollenkaan kuskeja, vaikka valmistettaisiin kuinka monta vuotta. Ne ovat silti samanlaisia koheltajia. Kyllä Kallesta näki jo, kun hän ajoi Skodalla, että kuskihan se on. Ei siitä mihinkään pääse. Onhan se rattimies, vuonna 1985 maailmanmestaruuden voittanut Salonen sanoi.

Rovanperä nousi Ruotsissa Power Stagella palkintokorokkeelle. Huippulupaus nousi kuusinkertaisen maailmanmestarin Sebastien Ogierin ohi selvällä erolla ja kellotti Power Stagen nopeimman ajan.

– Kyllähän siinä meidän tulevaisuuden mestari on, Kankkunen sanoi.

– Kyllähän siitä (Rovanperän potentiaalista) on jo puhuttu. Minä tiesin sen jo ajat sitten, koska olen Kallen kanssa sen verran ajanut. Kyllä sen näkee, osaako se poika vai ei ja onko yksilö kehityskelpoinen yleisesti. Silmään näyttää heti, kun ajaa sellaisen miehen kanssa, että osaako vai ei.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.