Honda-kuski tyrmää hypyn Indycar-sarjaan – ”Todella vaarallinen luokka”

© Kuva: Getty Images

Hondan japanilaiskuljettaja Naoki Yamamoto ei ole kiinnostunut Indycar-sarjassa kilpailemisesta. Mies pitää sarjaa liian haastava ja vaarallisena itselleen.

Vahvoja otteita viime vuonna Super GT- ja Super Formula -sarjoissa esitellyt japanilainen pääsi kokeilemaan ensi kertaa Toro Rosson F1-kilpuria Suzukan kisaviikonloppuna.

Kokemus oli Yamamotolle erittäin mieleinen. F1 on miehen päätavoite, vaikka hän ei olekaan vielä täysin varma parhaasta reitistä kuninkuusluokan porteille.

Jotkut kuljettajat ovat hakeneet vauhtia tuttujen formulasarjojen lisäksi amerikkalaisten avorenkaisten Indycarista, joka nauttii kovaa suosiota rapakon takana.

Vaikka Yamamoto arvostaakin Indycarin kilpailullista tasoa korkealle, ei hän näe sarjaa itselleen sopivaksi vaihtoehdoksi.

– Tällä hetkellä minulla ei ole mitään mielenkiintoa Indycarissa kilpailemiseen. Se on todella kilpailullinen luokka, joka jää toiseksi vain F1:lle. Toisaalta se on myös todella vaarallinen luokka, Honda-pilotti mietti Motorsportin haastattelussa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.