Honda-kuski tyrmää hypyn Indycar-sarjaan – ”Todella vaarallinen luokka”

© Kuva: Getty Images

Hondan japanilaiskuljettaja Naoki Yamamoto ei ole kiinnostunut Indycar-sarjassa kilpailemisesta. Mies pitää sarjaa liian haastava ja vaarallisena itselleen.

Vahvoja otteita viime vuonna Super GT- ja Super Formula -sarjoissa esitellyt japanilainen pääsi kokeilemaan ensi kertaa Toro Rosson F1-kilpuria Suzukan kisaviikonloppuna.

Kokemus oli Yamamotolle erittäin mieleinen. F1 on miehen päätavoite, vaikka hän ei olekaan vielä täysin varma parhaasta reitistä kuninkuusluokan porteille.

Jotkut kuljettajat ovat hakeneet vauhtia tuttujen formulasarjojen lisäksi amerikkalaisten avorenkaisten Indycarista, joka nauttii kovaa suosiota rapakon takana.

Vaikka Yamamoto arvostaakin Indycarin kilpailullista tasoa korkealle, ei hän näe sarjaa itselleen sopivaksi vaihtoehdoksi.

– Tällä hetkellä minulla ei ole mitään mielenkiintoa Indycarissa kilpailemiseen. Se on todella kilpailullinen luokka, joka jää toiseksi vain F1:lle. Toisaalta se on myös todella vaarallinen luokka, Honda-pilotti mietti Motorsportin haastattelussa.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!