Ferrari-sisäpiirilähteistään tunnetun Leo Turrinin mukaan Sebastian Vettelin tulevaisuus italialaistallista riippuu siitä, löytyykö saksalaisen suhteeseen talliparinsa Charles Leclercin kanssa tasapainoa.

Saksalaistähden sopimus Ferrarin kanssa on umpeutumassa ensi vuoden jälkeen. Uutta kontrahtia ei ole vielä kuulunut, vaikka Leclercille sorvattiinkin jo kolmivuotinen jatkopahvi.

Ferrarin kulissipaljastuksista kuuluisa Turrini uskoo viivyttelyn sopimuksen kanssa johtuvan viime vuonna näkyneestä skimasta Leclercin kanssa.

Tilanteen epäillään saaneen Ferrarin mietteliääksi kuskikaksikkonsa dynamiikasta.

– Ferrari on tilanteessa, jossa he Vettelin sopimuksen vanhentuessa voivat päättää suhteellisen rauhassa, mitä haluavat tehdä toiselle kuskipaikalleen Leclercin rinnalla, italialaistoimittaja arvioi Pit Talk -podcastin haastattelussa.

– Vettel on suuri mestari, mutta hän voi laskea joko neljännen tallin varaan tai pysyä Maranellossa Leclercin kanssa. Se on vain siitä kiinni, että tämä kaksikko onnistuu löytämään tasapainon suhteeseensa. Sitä ei rehellisesti sanottuna nähty kovin usein vuonna 2019, Turrini pyöritteli.