F1-legenda vertaili nykyisiä tähtikuskeja: ”Täysin erilaisia”

© Kuva: Getty Images

Formula 1 -legenda Gerhard Berger ei näe Max Verstappenin ja Charles Leclercin ajotaidoissa suurtakaan eroa, vaikka pitkääkin kaksikkoa täysin päinvastaisina luonteina.

22-vuotiaat Red Bull -ja Ferrari-kuljettajat ovat ne kaksi nimeä, joiden odotetaan tulevaisuudessa taistelevan MM-titteleistä keskenään.

– He kaksi ovat täysin erilaisia. Heillä on täysin erilainen lähestymistapa, mutta ominaisuudet ovat samalla tasolla, Berger sanoi Auto Motor und Sportille.

Nuoret tähtikuljettajat ovat kuin yö ja päivä: Verstappen on tullut tunnetuksi ärhäköistä kommenteistaan ja suorasta toiminnastaan. Leclerc puolestaan on varautuneempi ja rauhallinen toiminnassaan.

– Verstappen on aggressiivisempi ja arvaamattomampi. Hän ei politisoi ollenkaan. Hän sanoo, mitä ajattelee tarpeeksi kovaa, että kaikki kuulevat sen varmasti. Hän ajaa samalla tavalla.

– Leclerc puolestaan on antanut itsestään kuvan rauhallisempana ja harkitsevampana kuskina. Näen hänen toiminnassaan enemmän laskelmallisuutta ja poliittista otetta.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004