F1-legenda vertaili nykyisiä tähtikuskeja: ”Täysin erilaisia”

© Kuva: Getty Images

Formula 1 -legenda Gerhard Berger ei näe Max Verstappenin ja Charles Leclercin ajotaidoissa suurtakaan eroa, vaikka pitkääkin kaksikkoa täysin päinvastaisina luonteina.

22-vuotiaat Red Bull -ja Ferrari-kuljettajat ovat ne kaksi nimeä, joiden odotetaan tulevaisuudessa taistelevan MM-titteleistä keskenään.

– He kaksi ovat täysin erilaisia. Heillä on täysin erilainen lähestymistapa, mutta ominaisuudet ovat samalla tasolla, Berger sanoi Auto Motor und Sportille.

Nuoret tähtikuljettajat ovat kuin yö ja päivä: Verstappen on tullut tunnetuksi ärhäköistä kommenteistaan ja suorasta toiminnastaan. Leclerc puolestaan on varautuneempi ja rauhallinen toiminnassaan.

– Verstappen on aggressiivisempi ja arvaamattomampi. Hän ei politisoi ollenkaan. Hän sanoo, mitä ajattelee tarpeeksi kovaa, että kaikki kuulevat sen varmasti. Hän ajaa samalla tavalla.

– Leclerc puolestaan on antanut itsestään kuvan rauhallisempana ja harkitsevampana kuskina. Näen hänen toiminnassaan enemmän laskelmallisuutta ja poliittista otetta.


ENNAKKOSUOSIKKI ITALIALLA MIELETÖN KERROIN 20.00!

1. Siirry Betssonille ja avaa pelitili
2. Pelaa 1€ Italian voitolle Itävallasta korotetulla kertoimella 20.00
3. Jos Portugali voittaa saat 20€ (voitot puhtaana käteen, ei kierrätystä)