Voiko Suomesta enää nousta formula ykkösiin? Kuuntele Paalupaikka-podcastin uusin jakso, vastauksia kuuntelijakysymyksiin

© Kuva: Getty Images

Paalupaikka-podcast palaa eettereihin kuuntelijakysymyksiin vastaamisen muodossa. Postilaatikko täyttyi mielenkiintoisista aivopähkinöistä.

SuomiF1-sivusto kysyi Instagramissa ja Moottoriurheilun Olohuoneessa suomalaisilta F1-faneilta kysymyksiä formula ykkösiin liittyen. Niitä tulikin niin monta, että podcastin vetäjä Juuso Taipale päätti omistaa koko lähetyksen osaan niistä vastaamiselle.

Kysymyksissä muutamat teemat nousivat selvästi esille. Yksi niistä oli huoli suomalaisen formulaperimän jatkumisesta. Voiko Suomesta enää nousta moottoriurheilun huipulle, kun pieni maamme ei pysty tuottamaan taloudellista selkänojaa esimerkiksi sponsoripuolella?

Taipaleen mielestä tämän selityksen taakse on turha piiloutua. Haaste on valtava, mutta yhdellä yksinkertaisella reseptillä väylä formula ykkösiin on mahdollista pitää selvänä.

Naisia on nähty F1-sarjan historiassa muutamia, mutta edellisestä GP-startin ajaneesta on kulunut jo luvattoman paljon aikaa. Taipale kertoo kuitenkin hyviä uutisia aiheesta, ja hänen lanseeraamansa 1000<1300-malli on syytä sisäistää kaikkien toimesta. Siitä on suuri apu koko moottoriurheiluperheelle.

Lisäksi Taipale muun muassa valitsee lähetyksessä F1-historian parhaan auton ja analysoi Lewis Hamiltonin tulevaisutta. Ferrari, Mercedes vai lopettaminen?

AIHEET:

2:08 Lewis Hamilton Ferrarille?
7:38 Onko naiskuljettajan saaminen F1:iin todennäköistä?
12:15 Williamsin tulevaisuus, mitä talli voi tehdä?
18:50 Kenellä tyylikkäin ajotyyli?
24:15 Historian paras F1-auto?
37:00 Voiko Suomesta enää nousta formula ykkösiin? KymiRingin mahdollisuudet?

Klikkaa jakso auki Spotify-sovellukseen alta tai painamalla tästä.

Podcastia voi myös kuunnella SoundCloud-palvelussa. Klikkaa tästä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.