Rallin MM-sarja on ottamassa käyttöön lisähevosvoimia sähkömoottorista lähitulevaisuudessa. Autosportin mukaan 2022 rallitykit saavat tuntuvasti lisätehoa hybridivoimanlähteestä.

Tarkoituksena on tarjota automerkeille mahdollisuus kehittää autoihin hybridivoimanlähde, joka toimii perinteisen polttomoottorin rinnalla, formula ykkösten tapaan. Laitteesta on tarkoitus saada irti 100 kilowatin eli noin 130 hevosvoiman verran lisätehoa. Tätä lisätehoa kuljettajat voisivat valjastaa käyttöönsä oman tarpeen ja halun mukaan EK:lla.

Muutosta ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta se etenee maailman moottoriurheiluneuvoston käsittelyyn alkuvuodesta 2020. Hyväksynnän pitäisi olla muodollisuus, sillä MM-sarjassa mukana olevat automerkit ovat penänneet jo aiemmin lajin naittamista nykyajan siviiliautoilun teknisiin kommervenkkeihin, joihin hybridi- ja/tai puhtaat sähkömoottorit kuuluvat.