Robert Kubican ensi kauden osoite varmistumassa – testaa ensi viikolla

© Kuva: Getty Images

Robert Kubica hyppää ensi viikolla BMW:n DTM-auton ohjaksiin. Puolalainen on matkalla Saksan vakioautosarjaan ensi kaudeksi.

Williamsilla tällä kaudella kisannut Kubica ottaa osaa sarjan nuorten kuljettajien testipäivään BMW:n riveissä yhdessä Nick Yellolyn kanssa. Testissä ajomahdollisuuden saavat myös sarjan kalustosta kokemattomat kuljettajat.

Kubica on ajanut F1-sarjassa 97 GP-starttia. Hän voitti Kanadan GP:n 2008. 2011 hän joutui vakavaan rallionnettomuuden, jonka seurauksena nousujohteinen F1-ura päättyi ennen tämän kauden surkeaa Williams-paluuta. Henkensä ja myöhemmin kätensä lähes menettänyt Kubica toipui takaisin huippukuljettajaksi. Hän ajoi vuosia rallin MM-sarjaa ennen paluutaan F1-karkeloihin.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!