F1-kuljettajien ja fanien entinen suosikkirata sai keinovalaistuksen – näin komeasti rata loistaa pimeässä

© Kuva: Getty Images

F1-sarjan entisenä kisa-areenana toiminut Sepangin moottorirata on saanut keinovalaistuksen.

Kauden 2017 jälkeen sarjasta lähtenyt Malesian GP ajettiin F1-karkelona päivänvalossa, mutta jatkossa radalla voidaan järjestää kilpailuja myös auringonlaskun jälkeenkin. Sepangin kuuman ja kostean ilmaston huomioon ottaen uudistus on kaivattu kuljettajien hyvinvoinnin kannalta.

1999-2017 sarjassa viihtynyt Malesian GP nautti aikoinaan kuljettajien ja fanien suosiota. Hermann Tilken suunnittelema rata tarjosi kuljettajille haasteen ja takasi profiililtään ohitusmahdollisuuksia ja täten jännittävää kilvanajoa.

Muutoksesta huolimatta F1 ei ole kuitenkaan tekemässä paluuta radalle. Kisajärjestäjät eivät ole mielissään F1-kilpailun korkeista järjestelykustannuksista, vaan radan päätuote on runsaasti yleisöä paikalle vetävä MotoGP-kisa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.