Alfa Romeon F1-tallin testikuljettaja Tatiana Calderon liittyy Aasian F3-talvisarjaan Seven GP -tallin riveissä.

Tänä vuonna 22 kilpailua F2-sarjassa pisteettä kisannut Calderon aikoo pitää ajotaitojaan yllä kilpailemalla Aasian F3-luokan talvisarjassa.

Calderonin myötä sarjassa tullaan näkemään jopa yhdeksän autoa. Neljä kilpureista kisaa Absolute Racingin lipun alla.

Kolumbialainen menetti pestinsä Ardenin F2-tallissa vuoden loppupuolella HWA Racelabsin ostettua tallin ja täytettyä kuskikokoonpanon omilla kuskeillaan Giuliano Alesilla ja Artem Markelovilla. Calderon oli sarjan historian ensimmäinen naiskuski.

Calderon on testannut Sauberin ja Alfa Romeon F1-autoja muutamia kertoja. Hänestä tuli ensimmäinen F1-autoa ajanut latinalaisamerikkalainen nainen hypättyään Sauberin rattiin viime vuonna promootiotapahtumassa.