Rebellionin autokunta on voittanut kestävyyskilpailuiden MM-sarja WEC:n Kiinan osakilpailun. Samalla päättyi Toyotan pari vuotta kestänyt dominanssi lajin voittokirjoissa.

Bruno Sennan, Gustavo Menezesin ja Norman Naton autokunta voitti Shanghaissa ajetun kilpailun. Toyotan kaksi autokuntaa nousivat palkintopallin seuraaville pykälille.

Kyseessä oli ensimmäinen kerta sitten 2017, kun Toyota häviää WEC-kisan puhtaasti radalla. Rebellion peri viime kaudella yhden voiton tililleen sen jälkeen kun Toyotat oli hylätti kilpailun jälkeen. Tämänpäiväinen voitto tuli kuitenkin puhtaasti ajamalla.

Toyota voi vedota tuloksessaan kuitenkin sarjan täksi kaudeksi muutettuihin sääntöihin, jotka riistivät siltä paikoin epäreiluja etuja. Toyota on ainoa tehdastalli pääluokka LMP1:ssä, joten kilvanajon tasoittamiseksi autojen suorituskykyä on tasoitettu entisestään.

Toyota nappasi kaksoisvoitot kauden kahdesta aiemmasta kilpailusta, minkä johdosta Rebellion pääsi hyödyntämään japanilaismerkin vauhdin keinotekoista hidastamista.