McLarenin brittikuski Lando Norris manasi hitauttaan tiimiradioviestissä, jota ei kuultu Brasilian GP:n televisiolähetyksessä.

São Paulon osakilpailusta tuli kuin täysin tyhjistä railakkaan juhlinnan aihetta keskikastin kärkitallille McLarenille.

Viimeisestä lähtöruudusta kisaan startannut Carlos Sainz nousi monien vaiheiden ja kilpakumppanien rangaistusten myötä lopulta kolmannelle sijalle.

Palkintosija oli espanjalaisen F1-uran ensimmäinen. Saavutusta tuuletti riemusta ratketen koko talli, joka auttoi Sainzia kiipeämään letkan perältä podiumille pyyteettömällä taustatyöllään.

Tukijoukkoihin liittyi kisan tuoksinnassa myös tallipari Norris, joka hidasti Sainzia hännystelleitä kilpakumppaneita radalla. Täysin tahallista hiturointi ei kuitenkaan ollut, kuten turhautunut brittilupaus sadatteli tiimiradiossa kisan jälkeen.

– Loistava tulos tallille. Mitä teit Carlosin eteen oli suureksi avuksi ja se huomioitiin täällä tallin puoleltakin, kisainsinööri sanoi Norrisille.

– Joo, mutta en auttanut Carlosia vapaasta tahdostani, vaan olen vain aivan vitun hidas… Ei se ole teidän vikanne, minun on vain tehtävä parempaa jälkeä. Siinä kaikki. Niin, onnittelut tallille, hyvä tulos. Saimme tietenkin mainion tuloksen. Mikä kisa, McLaren-kuski taivasteli.