Michael Schumacherin ex-managerilta raju syytös F1-legendan vaimoa kohtaan

© Kuva: Getty Images

Michael Schumacherin entinen manageri Willi Weber väittää formulaikonin vaimon Corinna Schumacherin piilottelevan miehensä terveydentilan todellista laitaa.

Seitsenkertaisen F1-maailmanmestarin yksityisyyttä on suojeltu tarkasti jo vuosikausien ajan. Schumacherin perhe ei ole kertonut medialle paljoakaan formulatähden kuntoutumisesta kohtalokkaan lasketteluonnettomuudensa jälkeen.

Hiljattain Corinna Schumacher antoi ensimmäisen haastattelun perheensä kuulumisista jopa kuuteen vuoteen She Magazine -lehdelle. Hän antoi ymmärtää miehensä tilan olevan tällä hetkellä vakaa.

Schumacherin ex-manageri ja ystävä Weber ei kuitenkaan usko Corinnan puheita. 77-vuotias väitti Cologne Express -lehdelle F1-legendan vaimon peittelevän ”totuutta”, jonka hän pelkää paljastuvan pian.

F1-veteraani joutui vuonna 2013 lasketteluonnettomuuteen, jossa hän kärsi vakavan aivovamman. Mies oli ensin koomasta, josta hänen on kerrottu myöhemmin heränneen.

Schumacherin terveydentilan kohenemisesta on ajoittain esitetty monenlaisia huhuja julkisuuteen eri tahoilta. Saksalaistähden on väitetty ottaneen useita kehitysaskelia, mutta mitään tietoja ei ole vahvistettu hänen perheensä toimesta.

Lähteet: Cologne Express, She Magazine


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.