McLaren on solminut jatkosopimuksen British American Tobacco -yhtiön kanssa. Jatkossa BAT tulee näkymään tallin F1- ja IndyCar-autoissa aiempaa näkyvämmin.

Jatkossa BAT on tallin ”ensisijainen sponsori”, ja yhteistyö tulee olemaan aiempaa näkyvämpää. Yhtiön tuotteiden logot tulevat näkymään esimerkiksi auton kyljissä, Halo-turvakaaressa ja etusiivessä. Lisäksi sopimus ulotetaan myös brittitallin uuteen IndyCar-tiimiin.

Tupakkayhtiö BAT palasi takaisin formula ykkösiin täksi kaudeksi. Yhtiöltä löytyy historiastaan muun muassa oma kilpatalli, BAR. Muistatko: Suurilla lupauksilla mukaan tullut BAR-talli koki totaalinöyryytyksen

Tiukentuneen tupakkalainsäädännön vuoksi yhteistyötä on katsottu tänä vuonna tarkasti. BAT on korvannut joissakin kilpailuissa (sähkö)tupakkaan viittaavien tuotteidensa mainokset joillakin muilöa tuotteillaan, kuten esimerkiksi päivittäistavarakauppojensa logoilla.