Viron Juri Vips on erittäin lähellä legendaarisen Macaon GP:n voittoa. Red Bullin juniorikuljettaja voitti huomiseen päälähtöön lähtöpaikat määräävän aika-ajokisan, joka tarjosi tuttuun tyyliin runsaasti dramatiikkaa.

Nopea mutta kapea rata ei anna armoa virheen sattuessa. Viime vuoden kilpailusta muistetaan Sophia Flörschin kammottava ulosajo kilpailun startissa. Tänäkin vuonna tapahtumia riitti samassa mutkassa, joskin autot pysyivät tällä kertaa radan pinnassa.

Lähes puolet kilpailijoista jämähtivät jumiin joukkokolarin pistettyä tien tukkoon avauskierroksella. Solmukohta kuitenkin saatiin avauttua, eikä kilpailua tarvinnut keskeyttää.

Radalla ajetussa moottoripyöräkilpailussa ei oltu yhtä onnekkaita. Rajut ulosajot veivät kolme kuljettajaa sairaalahoitoon, mutta ainekset vakavampaankin onnettomuuten löytyi.

Macan GP ajetaan huomenna aamupäivällä Suomen aikaa.